Camillas VM dagbok

 

Også i år har Camilla lovet å skrive dagbok for oss. Klikk på "Les mer" for å få den frem..

Oppdatert 07.09.11 kl 22.20

Siste "kapittel" er på plass!  :-)

 

Camillas VM dagbok 2011{jcomments on}

17. August 2011

Vi dro hjemmefra Askim kl 13:30 på formiddagen, pakket og klare for 2 uker i bobil. Vi har leid samme bobil som i fjor, ”home sweet home” bobilen! NÅ ER VI PÅ TUUUUR! Mesteparten av tiden gikk med til å sove, høre på musikk og lydbok. Ganske deilig! Vi tok ferja over fra Sverige kl 19:30, og rakk akkurat å kjøpe masse godteri og litt drikke før vi var framme i Danmark. Vi hadde noen stopp langs veien før vi fant en campingplass som het Maribo Sø camping hvor vi kunne sove. Vi var framme der rundt 23:00 tiden. Da var det kvelden for samtlige, fordi vi skulle tidlig opp dagen etter for å komme oss av gårde til Tyskland!

NATTINATT!

 

18. August 2011

Danmark er ikke helt landet for meg føler jeg… I dag morges ble vi vekka kl 7 av en kirke.. og den ringa ikke 2-3 ganger, det slutta aldri!!! Den ringa i minst 10 minutter, annenhvert sekund. Språket er heller ikke noe å skryte av. Spørr man hvor doen er så får man til svar: gguueiks juugugj sjeigjesjg! Du nikker og smiler og sier takk. Så tenker du: Hvor i svarte granskauen var den doen!? Jaja.. men fint vær er det her i alle fall!

Vi tok båten over fra Danmark til Tyskland og var i Tyskland kl 10:00! Vi har kjørt radig, med musikk på øra, til Göttingen hvor vi tok en matpause. Fikk rimelig sjokk da vi kom ut av bilen. Inni bilen hadde vi en grei temperatur, men når vi lokka opp døra og gikk ut bare steika det! 30 GRADER MED STEIKESOL!! Blir varmt å kjøre hvis været skal fortsette sånn, MEN skal ikke klage! Mens vi spiste satt jeg og Henrik, min kjære bror, å så på bilene som stod på parkeringsplassen. Brått så jeg en SUPER FET Audi! Vi snakka om bilen også reiser han som sitter bak oss seg opp og går mot bilen. Han setter seg inn og kjører av gårde. På skiltet hans stod det D, akkurat som vi har N for Norway. Jeg snudde meg brått til Henrik og sa: shit… han kom jo fra Danmark!! Han skjønte sikkert alt vi sa! Henrik ser dumt på meg og begynner å le: D står for Deutch, Camilla! ÅÅÅJADAA… Camilla er på tur i Tyskland igjen! Det slår ALDRI feil! Jaja..

Nå har vi bare ca 3 timer igjen før vi er framme i Grossheubauch, hvor VM er i år! Gleder meg BARE LITT DA ELLER!! WOHOOOO

 19. August 2011

Da vi kom fram til trial området møtte vi på både Helene og Erik Sørlie og Sverre Lundevold og hans familie, så det passet jo bra! Vi har laga oss vår egen lille leir eller sted; ”NORGE!” Så, i går kveld etter at vi hadde spist, satt vi bare å prata og kosa oss! …. Heeeeelt til regnet kom… og vi holder til på et jorde… med masse leire og gress.. Detta blir bra. Det blei faktisk ikke SÅÅÅ klinete, bare det ikke kommer mer regn nå så er det greit! Det er i hvert fall veldig varmt. Litt sånn klamt at man blir helt svett av å gå rundt. MEEN jeg skal ikke klage. Hadde vært verre om det hadde regna og vært kaldt. Så nå skal vi spise frokost!

Dagen i dag har for det meste gått med til å slappe av og bare sose rundt egentlig. Og siden vi ikke får gå seksjonene i dag, så blei det bare slækking! På kvelden satt vi oppe ved klubbhuset ved en pub sammen med masse Tyskere. Hold på der til midnatt og bare koste oss! Utrolig masse hyggelige folk her altså!

20. August 2011

I dag har Sverre kjørt løp og han kom på 2 plass!!!!! SYYYKT BRA!! Var sikkert de to søte heia jentene hans som gjorde susen, meg og Helene!

Dagen har for det meste gått med på å heie på Sverre, se på seksjoner og trene litt. Utrolig varmt!!! MEN nå gleder vi oss super masse til i morra! Blei tidlig kvelden i dag for å sove ut til i morra. Seksjonene er veldig vanskelige. Vi har fått det sporet Sverre kjørte i dag, men bare at de har lagt til flere vanskelige momenter! Det er masse masse høye kanter. En av kantene er 5 kanter oppover som henger sammen. Detta kommer til å bli supervanskelig, men vi skal prøve!

NATTI

21. August 2011

8 minutter før jeg starta klarte jeg og ødelegge girakselen, JIPPI!! Hadde 1 gir og noen ganger 2 gir. Herfra gikk alt i dass…. Helene starta 10:28, som første startende, og jeg starta 10:29. Jeg brukte 1 time på å skru sykkel som vi ikke fikk fiksa uansett….. HERLIG! Som sagt så var seksjonene syke, sykkelen var ræv. Fin kombinasjon! Jeg og Helene jobba oss fra øverst på lista og rett ned til bånn! Ååååjada! Jeg kom på siste plass, Helene på nest siste og Svenske Sofia Henriksson kom på tredje siste! Men hvis man snur lista har vi holdt oss på toppen fra start til slutt!

Pappa, Erik og en tysker som bor rett ved siden av oss her nede på plassen skrur sykkelen min. De har tatt fra hverandre hele motoren, fordi jeg klarte å ødelegge den delen som er innerst inne i hele motoren! BRA JOBBA CAMILLA! Men nå fikser de det i alle fall. Var veldig snilt av han mannen å hjelpe oss, så jeg kjøpte en is til han!

Nå sitter jeg og Helene inni bobilen på hver vår pc med musikk, det er for varmt til å være ute! Helene redigerer bilder fra i dag, mens jeg skriver dagbok. I kveld har vi ikke stort å gjøre, så det blir til at vi pakker alt som er å pakke i dag, også går turen videre til Tsjekkia i morra tidlig! Så blir det Praha på oss! Shopping og Champagne!

22. August 2011

I går kveld lånte jeg og Helene scooteren til Lundevold family. Vi kjørte inn i den ”store” byen for å kjøpe litt mer bensin til aggregatet siden strømmen på plassen kommer og går som den vil. Takk for det! Turen var utrolig morsom i alle fall! Filma litt fikk jeg også! Etter vår utrolig fancy scooter tur, gikk vi opp til Lundevold family og satt der og preka resten av kvelden. De forlot oss nemlig når vi begynte å pakke litt sammen. De skulle nemlig være igjen å trene. Det var koselig den kvelden!

Nå har vi akkurat kommet fram etter 6 timer i bil. Vi bor på en Camping plass som heter Praha Camping, ikke noe mer avansert enn det! Klokka var 8 på kvelden da vi kom fram og nå sitter vi bare og slapper av og snakker etter en fortjent og etterlengtet dusj! Må bare minne dere om hvor utrolig varmt det er her nede. Man svetter bare man sitter i skyggen, for i skyggen er det bare 32 grader!

23. August 2011

I dag har vi vært i gamlebyen i Praha og shoppa, ENDELIG! Vi tok trikken inn til gamlebyen som var ca 3,5 km fra campingen. Vi gikk over Charles Bridge eller Karls brua som vi sier på norsk. Vi gikk gjennom trange gater med masse småbutikker, før vi kom fram til den store plassen midt i sentrum av gamlebyen. Der så vi på de berømte Soluret. Etter det begynte shoppinga. Vi gikk innom noen butikker, før vi fant en fin restaurant som vi skulle spise på. Jeg, mamma, Henrik og Helene bestilte gulasj (den kjente kjøttretten), mens pappa endte opp med grisekne og Erik med kanin lår. Eeeeee ja… mette blei vi i alle fall! Så kom betalinga for denna maten da… det gikk ikke så bra. Tipsen var ikke med i summen, så vi måtte taste det inn selv. Maten kosta egentlig 1572 Tsjekkiske penger, altså ca 500 norske kroner. Servitøren ga terminalen til pappa for at han skulle taste inn hvor mye tips han ville gi. Det skjønte ikke han. Så han tok hele summen PLUSS det han ville gi i tips, så det blei drøye 500 norske kroner i tips…. Litt i overkant kan man si.. MEN vi fikk fiksa det til slutt.

Da vi var ferdig med shopping gikk vi tilbake over Charles Bridge igjen. Helene fikk kjøpt seg et utrolig fint bilde som var tatt fra brua, mamma fikk kjøpt seg noen engler, og resten fikk tegna seg hos en karikatur tegner! MORSOMT! Gjennomblaute av svette, vondt i beina, fulle minnekort på kameraene og fulle poser av nye klær kom vi tilbake fra en vellykka tur! Det var utrolig deilig å ta seg en dusj… eller… UBESKRIVELIG DEILIG! Blir tidlig kvelden i kveld, siden alle er slått ut av varmen og shoppingen!

24. August 2011

Vi bare slappa av denne morran, måtte ikke dra fra campingplassen før kl 2! Vi fikk vaska noen klær faktisk. Og det trengtes etter lukta sin bedømming! Så nå sitter vi i bilen på vei til Tanvald , hvor det neste løpet skal være. Det er snakk om ca 1 time bare. MEN GJETT HVA?!? Ååå jada… blei stoppa av politiet!! Her nede må man visst ha et motorveipass. Vi fikk en bot på 1000 Tsjekkiske kroner som tilsvarer 330 norske kroner. Ikke så mye, heldigvis! I tillegg er det 35 varmegrader. Fytti svarte granskauen å varmt.. svett i ræva! Haha! Neida såå… er ikke alle som blir stoppa av Tsjekkisk politi! De hadde pistoler til og med! Moro!

Nå har vi endelig kommet fram og rigget oss til! Norgeleieren er endelig tilbake! 37 grader! Var visst et badebasseng her i nærheten, så blir vell til å sjekke ut det etterpå!

25. August 2011

Vi dro ikke å bada i går, men vi fikk trent litt på kvelden! Grilla og bare koste oss! Området her er kjempe fint. Mye stein!

I dag har vi trena masse, også har vi vært en tur nede ved bassenget. Det var ikke akkurat veldig mye å skryte av. Et betong høl med halvveis grønt/brunt vann. DEILIG! Veien ned til bassenget var deilig, bare nedoverbakker! Etter at vi hadde bada, dro vi og spiste is. Helene, meg, Sverre, Henrik og en som heter Nicolai som kom ned i dag. Han kjører i Kristiansand trialklubb. Vi hadde det kjempe koselig, men så kom turen tilbake til trialområdet. OOOHHH MYYY GOOOOOD! 2 km oppover! BRATT oppover! Var gjennomblaut av svette når vi kom opp, så da var det bare å hoppe i dusjen! Det badet vi tok i bånn var nesten ikke verdt det. Og bassenget var bedrøvelig! MEN, så fikk vi prøvd det også!

Nå har vi akkurat grilla, etter bare å ha slappa ta etter den fine sykkelturen vår! Jeg og Helene har fått oss noen polske ”venner” som driver å maser på oss om å komme bort å ta en øl. NEI TAKK! Hahaha.. Vi er jo tross alt toppidrettsutøvere! HALOOO

 

26. August 2011

DET ER VARMT! Man orker nesten ikke gjøre noe, også skal vi kjøre trial i detta været. Hodet er bare helt tungt! Vi har trent en del i dag, mens Sverre og Eilef har sett på seksjoner til løpet deres i morgen. Det må mye vann til for å holde hodet på plass når man kjører i denne varmen!  Derfor blir det til at vi mest trener på knot. Løfting og sånn! Det passer oss ganske bra, fordi det trenger vi å trene på!

MEN!!!! I natt.. fy søren! Det har jeg aldri opplevd før! Lyn, torden og regn.. og vind! Det blinka på himmelen konstant, og det tordenet… Jeg har aldri hørt så høyt torden før! Det bare drønna til skikkelig maaaaaange ganger! Senga rista når det drønna! Vinden og regnet var nesten verst. Det var vell 3-4 tia på natta som det var på det verste! Flere mannfolk hang i telta og markisene sine bortover. Lundevold family sin markise tok kvelden. Den brakk pga altfor mye vann! Vi måtte løpe ut av bilen for å redde markisa vår. Helene hamra på døra vår og da var det bare å komme seg ut fort som FY.. for å sveive inn denne markisa. I bokser og bh stod jeg ute i regnværet med vann til anklene. Pappa og jeg tok tak i beina på markisa på hver vår side. Han løfta opp på siden sin før meg, selvfølgelig, og jeg fikk DEN dusjen med vann som lå på markisa over hele meg. Jeg blei gjennomblaut, rett og slett. Vi fikk inn markisa til slutt, og det hele endte med at vi stod og hakka tenner alle sammen. Fikk ikke sove så mye etterpå pga torden, så dagen i dag har vært ekstra tung.

Har sett på Linn Skåberg med ”Hjerte til hjerte” sammen med Helene i dag. Det er en slags serie! Hu er gæren! Jeg blir flau og ler av hu.. Må sees hvis dere ikke har sett det før, og de som har sett den burde se deg igjen. Huff og huff…

Nå er det bare å krysse fingra for Sverre boooy!

 

 

27. August 2011

SVERRE IS THE MAN! GO NORWAY! I dag har Sverre Lundevold skrivi historie altså! Første gang noen sinne at en fra Norge har vinni! Sverre, du kjører som en GUD! Jeg tror han hadde den største og beste heiagjengen i dag! Det var skikkelig morsomt at han tok gull, vell fortjent! På premieutdelinga, når de ropte opp navnet hans, snudde hele presse og media gjengen seg for å ta bildet av oss, HAHA! Sang med på nasjonalsangen gjorde vi også. Det var utrolig bra stemning! Jeg må bare si det igjen, Sverre… DU ER BEST!

Nå har vi akkurat kommet tilbake til trialområdet etter at vi har vært på restaurant og spist god mat! Fin oppladning til i morgen! Vi så på seksjoner etter premieutdelinga. Det er bare MASSE jordbakker med stein i. I morgen gjelder det å få trykk på bakhjulet! Og det ligger et tykt lag med blader på bakken, overalt! Sikker på at det er en halv meter med løv! Jaja.. men er ikke så mye heftig, så det er bra! I hvert fall i forhold til i Tyskland. Så dette kan jo gå! Jaja, KRYSSE FINGRA!

Starter kl halv 9 i morgen tidlig, så nå er det kvelden! GOD NATT GODTFLOLK!

28. August 2011

Beklager for sein oppdatering, var mye som skjedde etter løpet på søndag. Starten starta bra. Lene starta først, etterfulgt av meg, også Helene. Vi kjørte mye sammen på rundene. Det hadde regna mye etter at vi gikk seksjonene på lørdag.  Og det tykke løvlaget som lå i skråningene hvor seksjonene var, blei jo ikke akkurat så mye bedre av at det hadde regna. I dag var det maaaange som litt prikker. Til og med Laia fikk flere prikker. Etter hvert som seksjonene blei spola opp, så var det faktisk i de spora som det var spola som søren i, som det var feste. Så det var bare å legge seg i spore og sette seg nesten ned på ramma, trøkke og kjøre på! Den som ga seg i dag, den hadde tapt. Her var det om å gjøre å ikke gi seg selv om det spola, og bare døtte og dra sykkelen helt opp. Det regna ikke så mye i løpet av løpet, så der var vi heldige. Selvfølgelig klarte jeg å skade meg.. sjokk? Nei.. Jeg skulle opp en stein som stod ganske nærme et tre. Jeg tok i alt jeg hadde for å komme meg opp. Det var veldig trangt mellom steinen og treet, jeg tok i og traff treet med høyre hånda så det sang. Hadde lite tid igjen, så jeg fikk kasta meg ut av seksjonen. Jeg setter fra meg sykkelen og får dratt av meg hansken og der ser jeg DEN HÅNDA.. Knytter man neven, ser man knokene. Jeg klarte ikke en gang å knytte neven, skinnet var for stramt. Hånda var så hoven at jeg ikke hadde sjangs til å se antydninger til bein inni der. Vi fant en ambulanse som stod rett ved der hvor jeg kræsja. Kanskje like greit den stod der. Jeg viste han hånda mi, og han bare rista på hodet og sa: finger is “KNEKK”, you hospital! Selvfølgelig blei jeg ikke med på det, så han stripsa fingra mine sammen. Okei tenkte jeg da, så kjørte jeg til neste seksjon. Jeg hadde ikke sjangs til å knytte neven eller holde meg fast i styret. Og den teipen… jeg fikk jo ikke på meg hansken! PROBLEM! Såååååå jeg tok teipen av, problem løst! Når jeg endelig fikk knytta neven rundt styret, så fikk jeg ikke retta den ut igjen, så da gikk jeg heller med knytta neve. Åjada, Camilla på tur! Jeg kom meg i mål, men 4 minutter for seint, fordi det var ei jente som sneik foran meg i køen på den siste seksjonen. MØKKA KJEEEEEERING! Jaja, så fikk jeg 4 tilleggsprikk. Hvis jeg ikke hadde fått det, så hadde jeg kommet på 23 plass. Men så endte jeg på en 28 plass da.

Når vi var ferdig med løpet, var det bare å pakke, spise og se på premieutdeling. Også begynte den lange ferden hjem igjen!  Jeg må bare si det at Jeg har hatt det kjempe fint på tur og nå gleder jeg meg bare kjempe masse til tirsdag, fordi da drar vi nedover til Italia for å kjøre lag-VM.  Jeg er også utrolig takknemmelig for all hjelp jeg har fått til å skru på sykkelen og ikke minst service.  JEG ER GLAD JEG KJØRER GASGAS!  Hadde jeg ikke kjørt Gasgas, så kan det hende at jeg ikke hadde fått fiksa sykkelen min igjen. Så takk til alle i Gasgas. En uforglemmelig tur!

 

 

Du er her: Hjem Nyheter Siste nytt Camillas VM dagbok